Снимка: VIP Brother

Желанието на продуцентите на VIP Brother за възраждане на любовта между Тачо и Жени Калканджиева удрят на камък. Романтичното му завръщане с пръстен за съпругата му бе отмито с алкохол.

Напрежението между двамата продължава, а Жени дори се изнесе от семейния креват в шоуто. Тя призна, че вече трудно издържа изцепките му и прогнозира края на съвместния им живот.

"Не всичко свършва добре, не всеки формат завършва щастливо", заяви Калканджиева в откровен разговор с Камелия Воче.

Тачо пък продължава да бъде в центъра на вниманието. Докато съпругата му се оплакваше пред Воче, той самодоволно се намърда в леглото и в опасна близост до бившата си любовница Линдарева и плеймейтката Кучкова.

Че алкохолът му влияе, усети и Албена Вулева. Съпругът на Жени я нападна за нейната хигиена, заплаши я, че ще я затрие след шоуто, а на псувните по адрес на тв водещата и майка й може да завиди всеки нервен шофьор. 

Вулева и майка й Людмила се превърнаха в най-големия дразнител в шоуто, като единствено Месечков общува приятелски с тях. Двете бяха обвинени, че имат ниска хигиена, а най-активни в атаките са Воче и Кали. 

Албена пък прозря, че може да докара инфаркт на някого от тези, които я дразнят, и дори заяви, че някой може да умре до края на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase